Aprašymas
Trinidad Moruga Scorpion Yellow čili pipirai
Vaisiai maži, ugningo deginančio skonio. Idealiai tinka aštriems padažams gaminti. Tinka gardinti daugelį patiekalų, net desertus.
Vaisiuose gausu angliavandenių, mineralinių medžiagų (kalio), vitaminų P, C, B, E.
Aštrumo lygis (SHU): 1 200 000
1 vnt. svoris apie 15 g.
Lotyniškas pavadinimas: Capsicum chinense
Tinka vartoti:
- gaminant padažus ir užtepėles – padažai bei užtepėlės įgaus prabangų skonį.
- gaminant salotas, sriubas, troškinius, makaronus, picas. Kartais užtenka tik vieno žiubsnelio, kuris visiškai pakeis jums įprastus maisto patiekalus.
- gardinant mėsos ir žuvies patiekalus.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, sandariame inde.
Prieš naudojimą džiovintus pipirus rekomenduojame pamirkykite karštame vandenyje apie 20 minučių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.