Aprašymas
Peppino čili pipirai
Vaisiai maži, ovalūs, sveria iki 60g. Vaisiai pasižymi intensyviu aštrumu. Vaisiuose gausu angliavandenių, mineralinių medžiagų (kalio), vitaminų P, C, B, E.
Aštrumo lygis (SHU): 1800-6900
1 vnt. svoris apie 10-20 g.
Lotyniškas pavadinimas: Capsicum annuum L.
Tinka vartoti:
- gaminant padažus ir užtepėles – padažai bei užtepėlės įgaus prabangų skonį.
- gaminant salotas, sriubas, troškinius, makaronus, picas. Kartais užtenka tik vieno žiubsnelio, kuris visiškai pakeis jums įprastus maisto patiekalus.
- gardinant mėsos ir žuvies patiekalus.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, sandariame inde.
Prieš naudojimą džiovintus pipirus rekomenduojame pamirkykite karštame vandenyje apie 20 minučių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.